Mooie jongensdromen…eindelijk gaan wij deze wens vervullen op zondag 29 september !

Toen we jou wensaanvraag binnen kregen dacht ik echt bij mezelf leuk dit is nu echt een wens van een jongen. In de wens was omschreven dat je graag eens een Lamborghini, Porsche of Ferrari van dichtbij zou willen zien. Toen ik bij je op bezoek was kreeg ik al snel je eigen kleine auto’s te zien en ook hoe vol je daar van was.Op mijn vraag of je alleen wilde kijken en er niet in wilde zitten of zelfs een stukje mee wilde rijden kreeg ik te horen dat het hele dure auto’s waren en de benzine te duur was om dat te doen

De wensaanvraag uitgezet door een vriend en helaas ging dat het niet worden.Nu gaat de stichting niet gelijk bij de pakken neerzitten en het heeft heel wat telefoontjes en gesprekken gekost tot ik de juiste persoon had gevonden waar ik mijn vraag kon neerleggen.

Deze organisatie en evenementenbureau 402 Automotive die al meer dan 20 jaar de marktleider is op het gebied van autoshows. Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat de wens van de kleine man geen droom meer blijft en het gaat niet alleen bij kijken blijven Het gaat een hele dag worden met heel veel mooie dingen waar hij zijn ogen zal uitkijken en waar de kleine man zich als een vipje zal voelen en ook behandeld zal gaan worden en wat hem een mooie herinnering zal gaan geven na een zeer trieste en nog hevige tijd.

Wij zijn als stichting super blij dat dit bedrijf zijn medewerking heeft gegeven om deze wens te vervullen en hopelijk zal het bijdragen in het herstel van deze kleine man !