Mooie jongensdromen…

Toen we jou wensaanvraag binnen kregen dacht ik echt bij mezelf leuk dit is nu echt een wens van een jongen. In de wens was omschreven dat je graag eens een Lamborghini, Porsche of Ferrari van dichtbij zou willen zien. Toen ik bij je op bezoek was kreeg ik al snel je eigen kleine auto’s te zien en ook hoe vol je daar van was. Op mijn vraag of je alleen wilde kijken en er niet in wilde zitten of zelfs een stukje mee wilde rijden kreeg ik te horen dat het hele dure auto’s waren en de benzine te duur was om dat te doen.De wensaanvraag is uitgezet door een vrijwilliger en helaas ging dat het niet worden.Nu gaat de stichting niet gelijk bij de pakken neerzitten en het heeft heel wat telefoontjes en gesprekken gekost tot ik de juiste persoon had gevonden waar ik mijn vraag kon neerleggen.Dit bedrijf gaat kijken wat de mogelijkheden zijn en dit zal binnen enkele weken bekend worden. Heel dankbaar naar dit bedrijf toe voor de medewerking om deze wens uit te laten komen. Binnenkort meer over dit bedrijf en wat zij allemaal doen….