Heel apart en bijzonder…

Een aantal weken geleden was ik bij jullie ivm een wensaanvraag bij de stichting voor jullie. Twee bijzondere wensen…inmiddels is de wens voor èèn van jullie vervuld verleden week. Afgelopen dagen heel veel bezig geweest met jou wens en gelukkig is daar vandaag groen licht voor gegeven en gaan we hem verder uitwerken. Een bijzonder mensje ben je…heel veel meegemaakt in je jonge leventje. Voordat ik bij je kwam is mij verteld dat het contact niet zo snel gemaakt zou kunnen worden met je wat ook logisch is.Tot mijn verbazing kreeg ik een cadeautje van je… iets wat je zelf maakt een zilverkleurige bal van folie. In dit balletje zitten twee rollen folie…je rolt het op en slaat er met een hamertje op en zo ga je door de twee rollen heen. Heel apart en bijzonder en zeker ook omdat ik er eentje van je kreeg 💙

Reacties zijn gesloten.