Super blij met dit mooie cadeau helemaal happy !

Met de presentatie van het boekje ” Blijf van mijn ondergoed af ” door Stichting ” Kids Say No’ ” van Ingrid Westerduin. Dit boekje heeft de stichting aangeboden aan de scholen in Katwijk in oktober 2017 om meer bekendheid te geven aan misbruik en hoe kinderen daar mee om moeten gaan.Toen ik op de locatie van de Otto Baronschool was waar de presentatie zou plaats vinden zag ik een schitterende wensboom staan met kaartjes van kinderen . Helemaal verliefd op deze boom omdat ik al een tijdje op zoek was voor zoiets voor de stichting.Tot mijn verbazing kreeg ik gisteren een berichtje dat ik deze wensboom gaat krijgen…super blij ben ik ermee. we gaan met deze wensboom mooie dingen doen bij evenementen en dagen waar wij bij een kraam staan. Een super Dank Je Wel naar de Otto Baronschool ❤️👍❤️

Voor mooie wensen voor kleine mensen 🥰

Reacties zijn gesloten.