Super Car Sunday

Nog een aantal weekjes en dan gaat het eindelijk gebeuren…een super mooie wensvervulling op zondag 29 september ! In samenwerking met evenementenbureau 402 Automotive die de wensvervulling gaat doen gaat eindelijk zijn droomwens in vervulling…kijken naar super snelle auto’s die hij als dinky toys in zijn bezit heeft.

Al meer dan 20 jaar is 402 Automotive de marktleider op het gebied van autoshows. Of het nu gaat om supercars, autotuning, oldtimers, youngtimers, army voertuigen, hotrods of racebolides: voor elke “petrolhead” hebben zij wel één of meer evenementen. Of het nu gaat om indoorshows in Ahoy Rotterdam of Autotron of outdoorshows op TT Circuit Assen, Circuit Zandvoort, EventCenter de Bergen in Wanroy, Airport Weeze, Breda Airport of Louwman’s Toyota World.

Stichting ” Kids Say No ” is super blij met de medewerking van dit bedrijf om deze wens van de kleine man te laten uitkomen na een hele moeilijke tijd.


Mooie jongensdromen…eindelijk gaan wij deze wens vervullen op zondag 29 september !

Mooie jongensdromen…eindelijk gaan wij deze wens vervullen op zondag 29 september !

Toen we jou wensaanvraag binnen kregen dacht ik echt bij mezelf leuk dit is nu echt een wens van een jongen. In de wens was omschreven dat je graag eens een Lamborghini, Porsche of Ferrari van dichtbij zou willen zien. Toen ik bij je op bezoek was kreeg ik al snel je eigen kleine auto’s te zien en ook hoe vol je daar van was.Op mijn vraag of je alleen wilde kijken en er niet in wilde zitten of zelfs een stukje mee wilde rijden kreeg ik te horen dat het hele dure auto’s waren en de benzine te duur was om dat te doen

De wensaanvraag uitgezet door een vriend en helaas ging dat het niet worden.Nu gaat de stichting niet gelijk bij de pakken neerzitten en het heeft heel wat telefoontjes en gesprekken gekost tot ik de juiste persoon had gevonden waar ik mijn vraag kon neerleggen.

Deze organisatie en evenementenbureau 402 Automotive die al meer dan 20 jaar de marktleider is op het gebied van autoshows. Dit bedrijf heeft er voor gezorgd dat de wens van de kleine man geen droom meer blijft en het gaat niet alleen bij kijken blijven Het gaat een hele dag worden met heel veel mooie dingen waar hij zijn ogen zal uitkijken en waar de kleine man zich als een vipje zal voelen en ook behandeld zal gaan worden en wat hem een mooie herinnering zal gaan geven na een zeer trieste en nog hevige tijd.

Wij zijn als stichting super blij dat dit bedrijf zijn medewerking heeft gegeven om deze wens te vervullen en hopelijk zal het bijdragen in het herstel van deze kleine man !

Website gaat bijgewerkt worden !

De website van Stichting ” Kids Say No ” gaat bijgewerkt worden zo is hij nu ook beveiligd met een SSL certificaat  om de gegevens nog veiliger te maken zoals de aanmeld pagina. De andere pagina’s gaan bijgewerkt worden met foto’s en logo’s van de bedrijven die meewerken aan een wensuitvoering.

Lieve vriendjes..

Inmiddels deze super mooie knuffels ontvangen van Leuk&Zo en wat zijn ze leuk en mooi…we gaan er binnenkort vanuit de stichting lieve vriendjes voor vinden 💙🥰❤️

Mooie jongensdromen…

Toen we jou wensaanvraag binnen kregen dacht ik echt bij mezelf leuk dit is nu echt een wens van een jongen. In de wens was omschreven dat je graag eens een Lamborghini, Porsche of Ferrari van dichtbij zou willen zien. Toen ik bij je op bezoek was kreeg ik al snel je eigen kleine auto’s te zien en ook hoe vol je daar van was. Op mijn vraag of je alleen wilde kijken en er niet in wilde zitten of zelfs een stukje mee wilde rijden kreeg ik te horen dat het hele dure auto’s waren en de benzine te duur was om dat te doen.De wensaanvraag is uitgezet door een vrijwilliger en helaas ging dat het niet worden.Nu gaat de stichting niet gelijk bij de pakken neerzitten en het heeft heel wat telefoontjes en gesprekken gekost tot ik de juiste persoon had gevonden waar ik mijn vraag kon neerleggen.Dit bedrijf gaat kijken wat de mogelijkheden zijn en dit zal binnen enkele weken bekend worden. Heel dankbaar naar dit bedrijf toe voor de medewerking om deze wens uit te laten komen. Binnenkort meer over dit bedrijf en wat zij allemaal doen….

Stichting ” Kids Say No “ ontvangt wederom weer een mooie donatie van DemTech BV !

Firma DemTech gaat ook zich dit jaar weer inzetten om Stichting ‘’Kids Say No‘‘ te ondersteunen.Een mooier cadeau kan je bijna niet hebben…een mooie donatie van 250 euro ! Met deze bijdrage kan Stichting ‘’ Kids Say No ‘’ hun werk voortzetten om wensen te vervullen van kinderen die misbruikt/mishandeld zijn en lotgenotendagen te organiseren…en natuurlijk daar hulp te bieden waar nodig is !

DemTech BV heeft met zijn 35 jarige ervaring een zeer sterke positie ingenomen in de sloop en recycling branche in de Benelux.Met een ijzersterk leveringsprogramma van vooraanstaande merken wereldwijd is DemTech nadrukkelijk aanwezig in zowel de Sloop, recycling en GWW. Na oprichting van DemTech BV 10 jaar geleden breidt het bedrijf zich uit in het leveringsprogramma.

Naast het leveringsprogramma van de Japanse aanbouwdelen van NPK, de Duitse Bodempersluchtraketten van ESSIG en de Hollandse koppensnellers van TAETS is men bij DemTech altijd op zoek naar de juiste uitbreiding.
In 2016 werd dit mooie programma aangevuld met het wereldmerk LaBounty. LaBounty dankt zijn sterke positie in de markt door het produceren van zeer goede schrootscharen. Machines welke zorgeloos draaien van 7 tot 5. Jaar in jaar uit met geringe onderhoudskosten.

In combinatie met Labounty heeft DemTech BV het dealerschap van Horst Sprenger Gmbh gekregen, welke in 2013 door Stanley Labouny is overgenomen. Horst Sprenger zal HS-Blades gaan heten en produceert messen voor zowel mobiele als stationaire schrootscharen.Naast het leveringsprogramma heeft DemTech BV ook sterk en breed huurprogramma met (schroot) scharen, vergruizers en hamers voor 0.7 tot 80 Tons kranen.

Toch op zoek naar een jong gebruikte machine uit ons huurpark, of een volledig gereviseerde? DemTech verkoopt zijn gebruikte machines ten alle tijden met een garantieperiode van 3 maanden. Tijdens reparaties of service bent u altijd welkom om een kijkje te nemen in onze keuken.

Stichting ‘’Kids Say No‘‘ is erg blij met de donatie en bedankt DemTech BV voor dit geweldige bedrag.

En ook hierbij een super ” Dank Je Wel ” naar Ton Polak en Hellen ( Adrie ) . Hellen heeft zich ingezet bij Dem Tech BV als vrijwilliger en door haar inzet is DemTech BV sponsor van Stichting ” Kids Say No ” vanaf het eerste jaar !

Heel apart en bijzonder…

Een aantal weken geleden was ik bij jullie ivm een wensaanvraag bij de stichting voor jullie. Twee bijzondere wensen…inmiddels is de wens voor èèn van jullie vervuld verleden week. Afgelopen dagen heel veel bezig geweest met jou wens en gelukkig is daar vandaag groen licht voor gegeven en gaan we hem verder uitwerken. Een bijzonder mensje ben je…heel veel meegemaakt in je jonge leventje. Voordat ik bij je kwam is mij verteld dat het contact niet zo snel gemaakt zou kunnen worden met je wat ook logisch is.Tot mijn verbazing kreeg ik een cadeautje van je… iets wat je zelf maakt een zilverkleurige bal van folie. In dit balletje zitten twee rollen folie…je rolt het op en slaat er met een hamertje op en zo ga je door de twee rollen heen. Heel apart en bijzonder en zeker ook omdat ik er eentje van je kreeg 💙