Overhandiging cheque Lions Rijnsburg-Valkenburg aan Stichting ” Kids Say No ” op 13 juni !

Op vrijdag 3 februari j.l werden wij verrast door een mail van de Lions Rijnsburg- Valkenburg met de mooie woorden.
” Allereerst veel respect voor het mooie werk wat jullie met de stichting doen. Wij als Lions Rijnsburg-Valkenburg willen ook graag een steentje bijdragen.”

In een mooi gesprek met Sietze Dijkstra van de Lions Rijnsburg-Valkenburg wat daar op volgde…konden wij het ontstaan en het doen en laten van de stichting vertellen.

Begin april is er een Goede Doelenkrant uitgebracht…een Goede Doelenkrant die bij 25000 huishoudens in de Gemeente Katwijk in de bus is gestopt. Er waren 3 doelen geselecteerd waar de opbrengst onder verdeeld gaat worden en 1 daarvan is onze Stichting ” Kids Say No ”

Super blij waren wij …dat we als een kleine lokale stichting waren gekozen en zeker om naast twee hele mooie grote andere stichtingen te staan waaronder Stichting ” Het Vergeten Kind ” van Guusje Nederhorst.

De stichting heeft ook op uitnodiging van de Lions Rijnsburg- Valkenburg samen met een rechercheur van het Misbruikteam van de Politie Leiden een presentatie gegeven in april om uitleg te geven over seksueel misbruik bij kinderen.

De overhandiging gaat plaats vinden op dinsdagavond 13 juni samen met de andere twee organisaties .